Stolček za hranjenje pappy rock

Kje vaš malček sedi, ko je čas za hranjene? Pri vas na nogah, na svojem stolu ali v stolčku za hranjene? Če je odgovor slednji, vemo, da je stolček za hranjenje tako praktična in enostavna rešitev, da obrok mine brez nenadnih  in neverjetnih kretenj, ki ne povzročijo samo packanja ampak tudi morebitno nevarnost padca. In, ker vemo, da je kar nekaj proizvajalcev različnih, se bomo odločili za nas najustreznejšega. Zakaj je stolček za hranjenje pappy rock najboljša odločitev?

Omenjen stolček je eden takšnih, ki je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu z majhnim otrokom. Ne samo, da je izjemno praktičen, prav tako je tudi zelo varen. Vemo, kako navihani so lahko naši malčki in jim uspejo takšne kretnje, ko so nam odraslim neverjetne. In seveda obstaja možnost poškodbe, kar pa je zadnje kar bi si želeli, zato je varnost tako zelo pomembna. Ne gre za enostaven stolček za hranjenje ampak multifunkcijski, ki ima dva pladnja in tudi igralni lok z visečimi igračami. Za nas je najbolj pomembno, da otrok poje obrok in vemo, da ga velikokrat moramo zamotiti, da nam bo to popolnoma uspelo. In, kaj je najboljše od igrač, ki pritegnejo pozornost, pri tem pa se otrok neizmerno zabava.

Odlično je tudi, da je stolček za hranjenje pappy rock lahko samodejni ali ročni gugalnik. Torej nam ni potrebno posebej kupovati gugalnika ampak imamo za to že stolček. Vse v enem. In odlično je, da je stolček s tremi različnimi nakloni. Če se slučajno naš malček spozabi in zaspi v stolčku, ga namestimo v ležeč položaj in pustimo počivati.

Kakorkoli, stolček za hranjenje ima super funkcijo, sploh, če hkrati ima tudi druge funkcije, kot je pappy rock stolček. Le česa več bi si želeli lahko zase in za svojega malčka? Njemu seveda privoščimo le najbolje, a hkrati tudi, če lahko sebi olajšamo, zakaj si ne bi, glede na to, da imamo še toliko drugih obveznosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *