Pooblaščeni servis Opel z najbolj prijaznimi zaposlenimi

Izkušeni mehaniki vsekakor pomembno vplivajo na to, kateremu serviserju zaupati svoj avtomobil oziroma na kateri pooblaščeni servis Opel ga odpeljati. Zagotovo pa je pri tem pomembna tudi prijaznost ostalega osebja, saj boste tako ta opravek veliko lažje opravili. Naročanje na servis namreč nikomur ni v preveliko veselje, kaj šele klicanje mehanika, ko pride do okvare, zato je toliko bolj pomembno, da je na drugi strani nekdo, ki bo naredil vse za to, da bo vaš avto čim prej spet pripravljen na vožnjo.

Servis po meri strank

Pooblaščeni servis Opel se trudi za to, da bi svojim strankam nudil čim boljše storitve. Zaradi tega imajo zaposlene izkušene mehanike z veliko znanja, ki dobro poznajo vse modele avtomobilov Opel in znajo hitro ugotoviti, kakšen je vzrok za določeno okvaro ter kako jo odpraviti. Prav tako se na servisu trudijo za to, da imajo na voljo zalogo najbolj iskanih rezervnih delov oziroma da vam te lahko dobavijo v najkrajšem možnem času – takoj, ko je to mogoče. Prav zaradi tega lahko rečemo, da gre za avto servis po meri strank.

Hkrati pa za večjo prijaznost tega servisa skrbi tudi prijazno osebje, ki vam je vedno na voljo in ga lahko kadarkoli pokličete oziroma nanje naslovite vsa svoja vprašanja. Za vas bodo poiskali najbolj ustrezen termin oziroma se prilagodili tako, da boste avto lahko k njim pripeljali točno takrat, ko vam ustreza. Poleg tega pa vam bodo v času servisiranja priskrbeli rezervno vozilo ter se potrudili za to, da bo avto čim prej popravljen ter da bo servisiranje natančno in kakovostno izvedeno tako, kot je treba za zanesljivo in varno vožnjo.

Hitro in enostavno naročanje

Za to, da je pooblaščeni servis Opel še bolj prijazen do strank, pa poskrbi tudi hitro in enostavno naročanje na servis. Ne le, da se nanj lahko naročite po telefonu, ampak vam omogočajo tudi spletno naročanje – s pomočjo temu namenjenega obrazca, ki ga lahko izpolnite tudi izven časa uradnih ur.