Kakovosten električni kopalniški radiator

Kopalnica je prostor, v katerem temperatura nikoli ne sme biti prenizka. Če se to zgodi, se v njej nikakor ne moremo počutiti udobno in prijetno. Zato je zelo pomembno poskrbeti za ogrevanje kopalnice, za kar danes lahko najbolje poskrbi temu namenjen električni kopalniški radiator. Z njim lahko poskrbite za to, da bo vaša kopalnica topla vedno, kadar bo to potrebno.

Ni vseeno, kateri model izberete

Čeprav so danes električni grelniki veliko bolje zasnovani in bolj kakovostni kot nekoč, pa to še ne pomeni, da med modeli, ki so na razpolago na tržišču, ne obstajajo velike razlike. Od njih je odvisno, kako boste s posameznim modelom zadovoljni, zato se vam pred izbiro vsekakor splača malo premisliti, kateri model bi bil najbolj primeren za vas.

Pri tem se velja držati pravila, da pri izbiri ne gledate najprej na ceno, ampak najprej preučite tehnične lastnosti posameznega modela. Od tega, ali ta ustreza vsem varnostnim standardom, kakšno moč ima in kako učinkovit je, je namreč odvisno, ali boste z njim zadovoljni ali ne.

Zaradi tega je pomembno pri izbiri paziti na to:

  • kakšna je moč modela,
  • za kakšno kvadraturo je primeren izbrani model,
  • ali je izbrani model varen za uporabo v kopalnici,
  • kako se določen model upravlja oziroma kakšen termostat ima,
  • kako poteka montaža in priklop,
  • ali ima določen model tudi garancijo.

Grelnik, ki je tudi sušilnik

Zelo zanimivo izbiro predstavlja električni kopalniški radiator Vigo, ki je hkrati tudi sušilnik perila in brisač. Zasnovan je namreč tako, da združuje obe funkciji hkrati in omogoča hkratno sušenje perila in ogrevanje prostora. To je zelo priročno in uporabno, še posebej zato, ker je grelnik zasnovan tudi zelo ekonomično – zasede le malo prostora in je tako primeren tudi za manjše kopalnice, kjer prostora ni na pretek.

Poleg tega njegova oblika poskrbi za enostavno obešanje perila in brisač nanj, kar je še dodaten plus. Tako v prostoru ne bo več neprijetnega vonja po vlažnih brisačah, na njih pa se ne bodo več nabirale bakterije, s čimer boste poskrbeli tudi za boljšo higieno.