Intercommerce – pakirni materiali

Pakirni materiali morajo biti izbrani tako, da kar se da najbolj ustrezajo izdelku, ki ga je treba zapakirati, pa tudi namenu uporabe. Zaradi tega mora biti izbira pakirnega materiala premišljena, poleg tega pa je pri izbiri treba gledati tudi na njihovo ekonomičnost – tako z vidika porabe časa za pakiranje, ustreznosti zaščite ter seveda cene materiala. Če glede izbire potrebujete kakšen nasvet, so Intercommerce – pakirni materiali pravi naslov za to.

Strokovnjaki za pakiranje vseh vrst izdelkov

Intercommerce – pakirni materiali vam lahko pomagajo pri izbiri najbolj ustrezne embalaže za vaše izdelke, pa naj si gre za ovijalni papir, kartonsko škatlo, big bag vrečo, različne tipe folij ali kaj drugega. Njihov prodajni program, ki si ga lahko ogledate na spletu, je namreč res zelo obsežen, zato lahko njihove stranke izbirajo med številnimi možnostmi. Marsikatero od teh možnosti pa je možno tudi prilagoditi glede na potrebe, zahteve in želje strank.

Pakiranje po vaši meri

Pred izbiro ustreznega pakirnega materiala se je treba vprašati:

  • za kakšen izdelek gre,
  • kakšne so dimenzije izdelka,
  • pred čim želite izdelek zaščititi (prahom, umazanijo, poškodbami, vlago …),
  • kje bo izdelek skladiščen oziroma kako bo potekal transport,
  • boste izdelek pakirali s pomočjo palet,
  • boste izdelke pakirali ročno ali strojno,
  • imate glede pakiranja izdelka kakšne posebne zahteve itd.

Vse to so namreč vprašanja, ki pomembno vplivajo na to, kateri pakirni material bi bil najbolj primeren za vas. Med pakirnimi materiali se namreč za vsak izdelek zagotovo najde kar nekaj možnosti, ki bi jih lahko uporabili, ni pa nujno, da so vse med njimi optimalne.

Zaradi tega je treba izbrati takšno, ki vam bo omogočila čim hitrejše pakiranje po čim nižji ceni. Vedeti je treba, da je marsikateri material za embaliranje oziroma pakiranje kljub odpornosti, visoki kakovosti in praktičnosti na voljo po ugodni ceni, zato najboljša rešitev na srečo ni vedno najdražja. Če vam bodo pri izbiri pomagali strokovnjaki za pakiranje, boste zagotovo našli najbolj primerno rešitev za pakiranje, ki vam bo popolnoma ustrezala in se bo tudi v praksi več kot izkazala.